Het belangrijkste gereedschap in jouw garage

Het maakt niet uit hoe schoon je denkt dat je garage is, er is nog steeds een kans dat je spullen hebt, zoals verlopen EHBO-koffers of kapot gereedschap, die je niet nodig hebt. Een van de beste ideeën voor garageorganisatie is om te beginnen met het opruimen van de hele garage! Hier zijn de stappen om uw garage schoon te maken:

Inventariseer wat je hebt

  • Gooi verlopen of onherstelbare items weg
  • Organiseer resterende items in drie stapels: houden, verkopen en doneren
  • Bereid uw artikelen voor op een garageverkoop
  • Zoek uit wat je met je spullen moet doen na het opruimen
  • Veeg al het vuil weg en was en verzegel uw garagevloer, indien mogelijk
  • Zones instellen

 

Wanneer u begint met uw garage-make-over, sorteert en bewaart u items op categorie in gemakkelijk toegankelijke zones, zodat u snel kunt pakken wat u nodig hebt. Bewaar gereedschap en andere autoverzorgingsproducten zoals wasvloeistoffen, sponzen en vodden bij elkaar op een daarvoor bestemde plank voor je volgende doe-het-zelf autowasstraat. Of groepeer en bewaar kampeerspullen en recreatieve uitrusting, seizoensdecoraties en backstock in hun eigen gedeelte van uw garage.

Het gebruik van ophangborden is een gemakkelijke manier om hangende opbergers in je garage op te nemen voor lichte en kleinere spullen. Deze oplossing voor garageopslag is geweldig voor enorme opbergmuren, om gereedschap boven een werkbank te bewaren of om een ​​kapstok en tassenrek naast je deur te plaatsen. Personaliseer en rangschik je gereedschap naar wens op een ophangbord door speciale haken, planken, manden en meer toe te voegen.

Installeer lattenwanden voor een volledig op maat gemaakte garage

Voor items die niet op een pegboard passen, is een ander eenvoudig idee voor het opbergen van een garagemuur het bouwen van lattenwanden. Deze wand-tot-wand opslagmethode is het beste voor grotere, zware voorwerpen en kan overal in uw garage worden geplaatst. Met de mogelijkheid om haken en planken toe te voegen of weg te halen, kun je de indeling van je garageopslagproducten mixen en matchen. U kunt zelfs railsystemen toevoegen aan lattenwanden voor het opbergen van bladblazers, ladders, kinderwagens en meer buiten uw garagevloer.

Bouw kasten voor meer verticale opslag

Garagekasten zijn een van de beste manieren om uw garage te organiseren, ongeacht de grootte! Met dit garage-opbergsysteem kun je onaantrekkelijke spullen zoals verfblikken of schoonmaakspullen uit het zicht opbergen, waardoor de ruimte er mooier en overzichtelijker uitziet.

Voeg draadrekken langs muren toe

Als u op zoek bent naar budgetvriendelijke ideeën voor garage-organisatie, overweeg dan om draadplanken te gebruiken in plaats van kasten in uw garage! Deze garage-organisatietip is geweldig voor het opbergen van een verscheidenheid aan items, van tuinartikelen tot seizoensdecoratie. Draadrekken bieden de sterkte van metalen planken, maar zonder de omvang. Ongeacht of u kiest voor draadplanken of metalen planken voor uw garage, zorg ervoor dat er voldoende vrije ruimte onder is om het vegen van uw garagevloer gemakkelijker te maken.

Bent u opzoek naar meer tips over gereedschap? 

 

Kijk dan eens op de volgende websites:

https://gereedschap.slimmestart.nl/

https://gereedschap.startmee.nl/

https://gereedschap.startnl.com/

https://schoonmaak.verzamelgids.nl/

https://industriele-reiniging.websitecentrum.be/

https://industriele-reiniging.webesto.nl/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *