Waar moet je naar kijken bij het uitzoeken van kinderopvang?

Wanneer u op zoek gaat naar kinderopvang, kunnen de opties overweldigend lijken. Hoe weet ik dat deze beter is dan deze? Welke reviews kan ik vertrouwen? U wilt de meest betaalbare kinderopvang van de hoogste kwaliteit die dicht bij uw huis of werk ligt – dat is niet te veel gevraagd, toch?

Adem eerst. “De zoektocht naar de juiste kinderopvang zal stressvol zijn, maar raak niet ontmoedigd”, zegt Sydney Ziverts, Health & Nutrition Investigator bij Consumersafety.org. “Het is belangrijk om ruim voor de komst van de baby al na te denken over kinderopvang. Een algemene vuistregel voor ouders die direct weer aan het werk gaan nadat de baby is geboren, is om te beginnen met kijken in het tweede trimester. Als je in een grote stad woont, hoe eerder hoe beter.”

Tijd aan uw zijde hebben is een manier om ervoor te zorgen dat u de beste kinderopvang krijgt voor u en uw baby, maar waar moet u nog meer aan denken?

Hier zijn acht tekenen van een geweldige kinderopvang.

  1. Geweldige beoordelingen
    Positieve beoordelingen zijn een goed teken bij het zoeken naar een kinderdagverblijf. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs alleen degene die je online zult lezen (hoewel je die natuurlijk ook moet controleren!). U kunt beoordelingen vinden op websites zoals Winnie, Care.com en zelfs lokale oudergroepen op Facebook. Vraag het kinderdagverblijf om u een paar namen en nummers van ouders te geven die u kunt bellen voor referenties, of tik op uw netwerk van vrienden en familie om te zien welk lokaal centrum hun favoriet is.

Let tijdens het doornemen van beoordelingen op eventuele patronen, goed of slecht. “Geen enkele aanbieder is perfect, maar als hetzelfde soort klachten wordt ingediend, klopt er iets niet”, zegt Traci Sanders, auteur van Right at Home: A Parent’s Guide to Choose Quality Child Care.

Als je toch online gaat, onderschat social media dan niet. “Veel kinderopvangaanbieders hebben Facebook-pagina’s”, zegt Ziverts. “Lees wat ze posten en let ook op wat ouders zeggen. Als ouders verloofd zijn, is dat een gezond teken van een vertrouwde kinderopvang.”

Wil je meer weten over kinderopvang?
Kijk dan eens op de volgende interessante pagina’s:

https://kinderopvang.linkaanbod.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *