Waarom kies je voor een makelaar?

REALTORS® zijn niet alleen agenten. Ze zijn professionele leden van de National Association of REALTORS® en onderschrijven de strikte ethische code. Dit is het REALTOR®-verschil voor huizenkopers:

 1. Ethische behandeling
  Elke REALTOR® moet zich houden aan een strikte ethische code, die gebaseerd is op professionaliteit en bescherming van het publiek. Als klant van REALTOR® kunt u een eerlijke en ethische behandeling verwachten in alle transactiegerelateerde zaken. De eerste verplichting is jegens u, de opdrachtgever.
 2. Een deskundige gids
  Het kopen van een huis vereist meestal tientallen formulieren, rapporten, openbaarmakingen en andere technische documenten. Een deskundige expert zal u helpen de beste deal voor te bereiden en vertragingen of kostbare fouten te voorkomen. Ook komt er veel jargon bij kijken, dus je wilt werken met een professional die de taal spreekt.
 3. Objectieve informatie en meningen
  REALTORS® kan lokale informatie verstrekken over nutsvoorzieningen, bestemmingsplannen, scholen en meer. Ze hebben ook objectieve informatie over elke eigenschap. REALTORS® kan die gegevens gebruiken om u te helpen bepalen of het onroerend goed heeft wat u nodig heeft. Door zowel uw behoeften als uw zoekgebied te begrijpen, kunnen ze u ook wijzen op buurten waar u niet veel van weet, maar die misschien beter bij uw behoeften passen dan u had gedacht.
 4. Uitgebreide zoekkracht
  Soms zijn er woningen beschikbaar maar wordt er niet actief geadverteerd. Een REALTOR® kan u helpen bij het vinden van mogelijkheden die niet op huizenzoeksites worden vermeld en kan u helpen verouderde aanbiedingen te vermijden die mogelijk online worden weergegeven maar niet langer op de markt zijn.
 5. Onderhandelingskennis
  Er zijn veel factoren die ter discussie staan ​​in een deal. EEN REALTOR® zal vanuit uw perspectief naar elke hoek kijken, inclusief het opstellen van een koopovereenkomst die u voldoende tijd geeft om inspecties en onderzoeken van het onroerend goed te voltooien voordat u verplicht bent de aankoop te voltooien.
 6. Up-to-date ervaring
  De meeste mensen kopen maar een paar huizen in hun leven, meestal met een flink aantal jaren tussen elke aankoop. Ook al heb je het al eens gedaan, wet- en regelgeving verandert. REALTORS® verwerkt honderden transacties in de loop van hun carrière.
 7. Jouw rots in de branding tijdens emotionele momenten
  Een huis is zoveel meer dan vier muren en een dak. En voor de meeste mensen vertegenwoordigt het onroerend goed de grootste aankoop die ze ooit zullen doen. Het hebben van een betrokken, maar objectieve derde partij helpt u gefocust te blijven op de zaken die voor u het belangrijkst zijn.

Meer weten over makelaars? Kijk hieronder!

https://makelaar.eigenpage.nl/

https://makelaar.linkdirectory.be/

https://makelaars.linkspot.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *